ЗА ФИРМАТА

Херку е една от десетте фирми в света производител на мотокари и електрокари от 1.4 тона до 65 тона, съобразени с изискванията на всеки клиент. Фирмата предоставя пълно сервизно обслужване, продажба на лизинг, резервни части за произвежданите машини и подмяна-стари за нови.

Херку АД - производител на мотокари и електрокари

Херку е първата частна компания производител на мотокари и електрокари в България и Източна Европа, основана е през 1991г. в град Пловдив. Компанията се явява производителя, предлагащ най-широк спектър от мотокари и електрокари по отношение на товароподемност и височината на повдигане.Чрез своите продукти и услуги Херку се стреми да осигури на клиентите си баланс между функционалност, технически параметри, надеждност, бърз сервиз и най-добрата цена, обвързана с качество. Всички основни дейности, като разработване, производство и тестване се извършват в Херку.

Херку предоставя гаранционно обслужване от 3 до 4 г. или от 3000 до 4000 моточаса на всичкки свои машини с товароподемност от 1.4 до 65 т. и височината на повдигане от 2800мм до 10 000мм.

 Чрез мотокарите на Херку Вие получавате:

  1. Гъвкавост във Вашата дейност

  2. Специализация - при еднородо действие или определена работа

  3. Пропорционалност - осигурява еднаква пропусквателна способност на всички звена в техноогичният процес на дейността ВИ

  4. Паралелност - предлага едновременно осъществяване на отделните части на производствения процес

  5. Правопоточност - осигуряване на най- краткия път на движение на продукцията Ви през всички стадии и операции на производствения процес

  6. Ритмичност - равномерно натоварване на производствените мощности

Всички фамилии кари са отличени със златни медали на престижни международни изложения през 1991, 1994, 1996, 1997, 1999, 2001 и 2007 год.
Продуктовото портфолио е разработено с цел да се постигне разнообразие и задоволят всички възможни изисквания на нашите настоящи и бъдещи клиенти.
TOP