ALBATROS Електрокар – 2.5t, 3t, 3.5t, 4t, 5t,6t, 8t, 10t, 12t, 16t, 20t, 25t.

• Висини на подигнување од 2.8 до 6.5 метри

 PDF Спецификација

ALBATROS Electric

Движење Управување Контрола

• Безшумна работа со DC влечни и пумпени мотори 
• Регулирање на движењето без степени 
• Лесно подигнување и спуштање на товарот 
• Минимална потрошувачка на струја 
• Режим на работа на смени 
• Контрола на сите режими 
• Индикација на екранот за состојбата на батеријата и изработени часови 
• Брза и едноставна дијагностика на сите системи 
• Подесување на работните параметри во зависност од потребите на клиентот 
• Делови: - Speed controller - Sevcon 
• Бордови редуктори со DC влечни мотори - Pro Mec 
• Безшумен пумпен DC мотор - CFR 
• Екран 
• Сервисен прибор / калибратор / - Sevcon

 

Систем за подигнување

• Јачина, цврстина, долготрајност 
• Одлична видливост 
• Широк опсег 
• Разни висини на подигнувањe - симплекс, дуплекс, триплекс 
• Делови: HOESCH, LIBE

Шасија

• Јачина, цврстина и долготрајност 
• Компактност 
• Компјутерско моделирање и тест со методот FEM 
• Патентно заштитено преку: контрола на квалитетот на металите и заваруваните места

 
 
ALBATROS Electric

Хидрауличен систем

• Лесна обработка на товарите 
• Филтрирање на маслото до 0,12 mm 
• Делови: WALVOIL, HYDAC, HANSAFLEX, BLAGOСистем за сопирање

• Сигурно сопирање при минимален напор 
• Безбедност и ергономичност 
• Мокри дискови кочници

 

Систем за управување

• Јачина и безбедност 
• Висока маневреност 
• Едноставна конструкција 
• Лесна поддршка

Позиционер израмнувач

• Интегриран во конструкцијата 
• Лесна и удобна маневра
• Сигурен

 
ALBATROS Electric

Електронско осветлување, сигнализација, безбедност

• Наменет за движење по патиштата и работа во неосветени површини 
• Звучна сигнализација за заден потег 
• Ротирачка ламба за сигнализациjа 
• Седиште со појас 
• Делови: HELLA, AMP, Grammer

 

Заменливи објекти / опции /

• Виљушкар израмнувач 
• Позиционер 
• Позиционер израмнувач 
• Спајалици за ролни и бали 
• Туркачи
• Ротатор 
• Продолжувачи за виљушкар и сè што ви треба

Систем за управување

• Јачина и безбедност 
• Висока маневреност 
• Едноставна конструкција 
• Лесна поддршка

 

Gallery ALBATROS

Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
TOP