НОВИНИ

 

  • Най-новите продукти, произвеждани в Херку са мотокарите от серия CONDOR с товароподемност – 10 тона и 12 тона и серия HERCU, които са с товароподемност от 20 до 40 тона. Произвеждат се при различни височини на повдигане и са с преобладаващо висококачествени вносни компоненти и агрегати. Тези мотокари са уникални за България.
Мотокари от серия CONDOR и серия HERCU
  • На участието си на Международен есенен технически панаир - Пловдив през 2008 год., фирма Херку отново се представи с нов модел мотокар от фамилия HERCU - серията с най-голяма товароподемност на фирмата ни. Изложеният мотокар е 16 тонен с приложение в тежката индустрия. С този кар фирмата затвърди лидерството си на българския и източно европейски пазар, като единствен производител на машини от този клас.
16 тонен Мотокар с приложение в тежката индустрия
  • Благодарение на собствената конструкторска дейност от месец септември 2006 год. Херку пусна в производство нов уникален мотокар не само за пазара в България, но и за другите страни. Става дума за модел CONDOR 100.40 D, с който дружеството се представи на 63-ият Международен технически панаир "Есен" 2007 в Пловдив и бе номиниран с диплом и златен медал. Той предизвика голям интерес от посетителите на изложението. Мотокара съчетава в себе си капацитетните възможности на мотокарите от най-висок клас и себестойността на карите от средния клас. Това дава изключителни предимства на този модел на пазара.Клиентите могат да го закупят с 20% по-ниска цена от тези в бранша.
нов уникален мотокар - модел CONDOR 100.40 D

Новини от България

Loading feeds...

PSD to HTML

TOP