О ФИРМИ

ХЕРКУ  једна је од десетак фирми у свету које производе дизел и електро виљушкаре од 1.4 до 65 тона према захтевима сваког клијента. Фирма нуди комплетну сервисну услугу, продају на лизинг, резервне делове за машине које производи и замену старо за ново.

HERCU JSC is one of the ten companies worldwide that manufactures forklift trucks and electrocars

ХЕРКУ  је прва приватна компанија за производњу дизел и електро виљушкара у Бугарској и Источној Европи. Основана је 1991. године у граду Пловдиву. Компанија је произвођач који нуди најширу лепезу дизел и електро виљушкара у погледу носивости и висине подизања виљушки. Својим производима и услугама ХЕРКУ  настоји да обезбеди клијентима равнотежу између функционалности, техничких параметара и поузданости, брзи сервис и најповољнију цену за одговарајући квалитет. Све основне активности попут елаборирања, производње и тестирања обављају се у ХЕРКУ.

ХЕРКУ  нуди гаранциони сервис од 3 до 4 г. или од 3.000 до 4.000 сати рада за све своје машине носивости од 1.4 до 65 т. са висином подизања виљушке од 2.800 мм до 10.000 мм.

ХЕРКУ виљушкари вам дају:
1. Флексибилност у вашем пословању
2. Специјализацију – код истоврсних или одређених радова
3. Пропорционалност – обезбеђују исту пропусну способност свих карика у технолошком процесу ваше делатности
4. Паралелност – нуди истовремено остваривање појединих делова производног процеса
5. Истосмерност – обезбеђује најкраћи пут кретања ваших производа кроз све фазе и операције производног процеса
6. Ритмичност – равномерно оптерећење производних капацитета

Све фамилије виљушкара одликоване су златним медаљама на престижним међународним изложбама 1991, 1994, 1996, 1997, 1999, 2001 и 2007 године.

Палета производа осмишљена је тако да би се обезбедила разноврсна понуда и изашло у сусрет свим могућим захтевима наших садашњих и будућих клијената.

TOP