ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η HERCU είναι μια από τις δέκα εταιρίες στον κόσμο που παράγει ηλεκτρικά και μηχανικά ανυψωτικά οχήματα από 1.4 τόνους μέχρι 65 τόνους σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Η εταιρία προτείνει πλήρες εξυπηρέτηση συνεργείου, leasing, ανταλλακτικά για τις μηχανές και αλλαγή παλιών για καινούριων μηχανών.

HERCU JSC is one of the ten companies worldwide that manufactures forklift trucks and electrocars

Η HERCU είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρία που παράγει ηλεκτρικά και μηχανικά ανυψωτικά οχήματα στη Βουλγαρία και Ανατολική Ευρώπη, ιδρύθηκε το 1991 στην πόλη Πλόβντιβ. Η εταιρία είναι ο παραγωγός που προτείνει μεγαλύτερη ποικιλία ηλεκτρικών και μηχανικών ανυψωτικών οχημάτων σε σχέση με την ικανότητα φόρτωσης και ύψωσης. Μέσω των προϊόντων και υπηρεσιών της η HERCU προσπαθεί να εξασφαλίσει στους πελάτες της λειτουργικότητα, τεχνικά παράμετρα, ασφάλεια, γρήγορη επισκευή και την καλύτερη τιμή συνδεδεμένη με την ποιότητα. Όλες οι βασικές δραστηριότητες σαν επεξεργασία, παραγωγή και δοκιμή εκτελούνται στη HERCU.

Η HERCU προτείνει εγγύηση από 3 μέχρι 4 χρόνια ή από 3000 μέχρι 4000 μηχανικές ώρες για όλες τις μηχανές με ικανότητα φόρτωσης από 1.4 μέχρι 65 τόνους και ύψος ύψωσης από 2800мм μέχρι 10 000мм.

Με τα μηχανικά ανυψωτικά οχήματα της HERCU θα παραλάβετε:
1. Ευλυγισία της δραστηριότητάς σας 
2. Ειδίκευση σε όμοιες δραστηριότητες ή ορισμένη εργασία
3. Αναλογία – εξασφαλίζει όμοια ικανότητα ελέγχου σε όλες τις φάσεις της τεχνολογικής πορείας της δραστηριότητάς σας 
4. Παραλληλία – προτείνει παράλληλη πραγματοποίηση των διάφορων μερών της παραγωγικής πορείας 
5. Ροή – εξασφάλιση του συντομότερου δρόμου κίνησης των προϊόντων σε όλα τα επίπεδα και επιχειρήσεις της παραγωγικής πορείας 
6. Ρυθμικότητα – ρυθμική φόρτωση των παραγωγικών δυνάμεων 

Όλες οι οικογένειες οχημάτων κατέχουν χρυσά μετάλλια από γνωστές διεθνές εκθέσεις τα 1991, 1994, 1996, 1997, 1999, 2001 και 2007.

Η λίστα των προϊόντων επεξεργάστηκε με σκοπό να παρουσιαστεί την ποικιλία και να ικανοποιηθούν όλες τις απαιτήσεις των παρόντων και μελλοντικών πελατών μας.

TOP