ΝΕΑ

Τα νεότερα προϊόντα που παράγονται από τη HERCU είναι τα μηχανικά ανυψωτικά οχήματα από τη σειρά CONDOR με ικανότητα φόρτωσης – 10 τόνους και 12 τόνους και σειρά HERCU, που έχουν ικανότητα φόρτωσης από 20 μέχρι 40 τόνους. Παράγονται σε διάφορους ύψους υψώματος και έχουν στοιχεία υψηλής ποιότητας και εξαρτήματα. Αυτά τα οχήματα είναι μοναδικά στη Βουλγαρία.

Στη συμμετοχή στην Διεθνής φθινοπωρινή τεχνική έκθεση – Πλόβντιβ το 2008 η εταιρία  HERCU πάλι παρουσιάστηκε με καινούριο μοντέλο οχήματος από την οικογένεια HERCU – η σειρά με μεγαλύτερη ικανότητα φόρτωσης. Το μηχανικό όχημα είναι 16 τόνων και εφαρμόζεται στη βαριά βιομηχανία. Με αυτό το όχημα η εταιρία μας επιθεώρησε την ηγεσία της στη βουλγαρική και στη ανατολική ευρωπαϊκή αγορά σαν μοναδικό παραγωγό μηχανών αυτή της τάξης.

Χάρη της ιδιωτικής κατασκευαστικής δραστηριότητας από τον Σεπτέμβριο 2006 η HERCU άρχισε την παραγωγή ενός καινούριου μοναδικού οχήματος όχι μόνο για την αγορά στη Βουλγαρία αλλά και για τις άλλες χώρες. Πρόκειται ια το μοντέλο CONDOR 100.40 D, με το οποίο η εταιρία παρουσιάστηκε στη 63-η Διεθνής φθινοπωρινή τεχνική έκθεση – Πλόβντιβ 2007 και πήρε δίπλωμα και χρυσό μετάλλιο. Αυτό προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον για τους επισκεπτές στην έκθεση. Το όχημα συνδυάζει τις ικανότητες των οχημάτων υψηλότερης τάξης και την αξία των οχημάτων από την μεσαία τάξη. Αυτό δίνει εξαιρετικές προτεραιότητες σ` αυτό το μοντέλο στην αγορά. Οι πελάτες μπορούν να το αγοράσουν με 20% χαμηλότερη τιμή από εκείνες στον τομέα.

 

TOP