DESPRE FIRMA

HERCU  este una dintre cele zece companii producatoare mondiale de motostivuitoare si electrostivuitoare cu capacitate de la 1.4 tone pana la 65 tone in conformitate cu cerinţele fiecarui client. Compania ofera servicii complete de service, vanzare in rate de leasing, piese de schimb pentru utilajele fabricate si de inlocuirea utilajelor celor vechi cu utilaje noi.

HERCU JSC is one of the ten companies worldwide that manufactures forklift trucks and electrocars

HERCU  este prima companie privata producator de motostivuitoare si electrostivuitoare in Bulgaria si in Europa de Est, a fost infiintata in anul 1991 in Plovdiv. Compania reprezinta producatorul care ofera cea mai larga gama de motostivuitoare si camioane cu capacitatea cea mai mare de incarcare si ridicare. Prin produsele si serviciile sale HERCU  se straduieste sa ofere clientilor sai un echilibru intre funcţionalitate, parametri tehnici, fiabilitate, service rapid si cele mai bune preturi impreuna cu calitate. Toate activitatile de baza, precum dezvoltarea, fabricarea si testarea se efectueaza in HERCU.

HERCU  ofera service gratuit in perioada de garanţie de la 3 - 4 ani sau de la fiecare 3000 pana la 4000 ore de exploatare pentru toate masinile sale cu o capacitate de incarcare de la 1.4 - 65 t. si inaltime de ridicare de la 2800 mm pana la 10000 mm.

Cumparand stivuitoare HERCU Dvs primiti: 
1. Flexibilitate in afacerea dumneavoastra. 
2. Specializare - in activitati uniforme sau un proces de lucru specificat. 
3. Proportionalitate, va asigura o conformitate pentru toate etapele procesului tehnologic din afacerea Dvs. 
4. Paralelism, prevede atat punerea in aplicare a diferitelor partii ale procesului de productie. 
5. Linie dreapta - oferind cea mai scurta ruta de circulatie a produsului prin toate etapele si operatiunile procesului de fabricatie. 
6. Un ritm uniform – folosinta egala a tuturor capacitatilor de puterile de productie 

Tuturor familiilor de stivuitoare i-au fost acordate medalii de aur la expozitii internationale de prestigiu, respectiv in 1991, 1994, 1996, 1997, 1999, 2001 si 2007.

Portofoliul de produse este menit sa se axeze pe diversitate si sa respecte toate cerintele clientilor nostri prezenti si viitori.

TOP