NOUTATI

Cele mai noi produse, fabricate in HERCU SA sint stivuitoare din seria CONDOR cu capacitate de incarcare – 10 tone si 12 tone si seria HERCU, care au o capacitate de incarcare de la 20 pana la 40 tone. Se produc la inaltimi diferite de ridicare si sint produse din componente predominant de calitate inalta si agregate. Aceste motostivuitoare sint ceva unic pentru Bulgaria.
La participarea sa la Targul tehnic International – Plovdiv in anul 2008, firma HERCU SA din nou s-a prezentat cu un model nou de motostivuitor din familia HERCU – seria cu capacitate de ridicare cea mai mare a companiei noastre. Motostivuitorul prezentat este de 16 tone destinat pentru utilizare in industria grea. Cu acest camion firma a consolidat pozitia sa de lider pe piata bulgara si pe piata europeana de est, ca producator unic de masini din aceasta clasa.
Datorita activitatea sa proprie de constructor din luna septembrie anul 2006 HERCU SA a lansat in productie un nou model unic de motostivuitor nu numai pe piata din Bulgaria, dar si pentru alte tari. Ne referim la modelul CONDOR 100.40 D, cu care societatea s-a prezentat la al 63 – lea Targ tehnic International “Toamna” 2007 in Plovdiv si a fost premiat (modelul) cu o diploma si o modelie de aur. Acesta a starnit un interes incredibil in vizitatorii expozitiei. Motostivuitorul combina in sine capacitatile motostivuitoarelor de cea mai inalta calitate si costurile camioanelor de clasa medie. Faptul acesta ofera acestui model de motostivuitoare avantaje extraordinare pe piata de camioane. Clientii pot sa-l achizitioneze cu 20 % de reducere comparativ cu alte camione asemanatoare.
TOP