Вести

Најновији производи ХЕРКУ  су дизел виљушкари серије CONDOR носивости 10 и 12 тона и серије HERCU носивости од 20 до 40 тона. Производе се са различитим висинама подизања виљушки и састоје се од висококвалитетних претежно увозних компонената и склопова. Ови су виљушкари јединствени те врсте у Бугарској.
На Међународном јесењем техничком сајму у Пловдиву 2008. године фирма ХЕРКУ   поново је представила нови модел дизел виљушкара фамилије HERCU – серије са највећом носивости наше фирме. Експонирани виљушкар је са тежином 16 тона са применом у тешкој индустрији. Овим виљушкаром фирма је потврдила лидерско место на бугарском и источноевропском тржишту као једини произвођач машина ове врсте.
Захваљујући властитој конструкторској делатности, од септембра 2006. ХЕРКУ  је покренуло производњу новог јединственог дизел виљушкара не само за тржиште Бугарске, него и за остале земље. Реч је о моделу CONDOR 100.40 D са којим је друштво наступило на 63. Међународном сајму технике Јесен 2007. у Пловдиву и одликован је дипломом и златном медаљом. Он је изазвао велико интересовање посетилаца изложбе. Дизел виљушкар је спој производних могућности виљушкара највише категорије и цене коштања оних у средњој категорији. То даје изузетне предности овом моделу на тржишту. Клијенти могу да га купе по 20% нижој цени од оних у бранши.

 

 

 

TOP