CONDOR Diesel – 5,5t, 6t, 7t, 8t, 9t, 10t, 12t.

• Motor diesel IVECO /Itali/
• transmision italian Graziano Transmissioni 
• lartësi ngritjeje nga 2.8 deri 6.5 metra

 Specifikimi PDF

CONDOR Diesel Forklift

Transmisioni

• Hidrodinamik me një / dy marshe - GRAZIANO 
• Rregullim graduali lëvizjes (jo shkallë-shkallë) 
• Nisje e ngadaltë 
• Siguri, fortësi dhe afatgjatësi 
• Punon në kushte të rënda eksploatacioni 
• Shërbim dhe servis i lehtë
• Zhvendosje e fuqisë / Power take off /

 

Motor IVECO

• Katër cilindra 
• Rezervë kapaciteti 
• Ekologjik 
• Kursen karburant
• Punon në kushte të rënda eksploatacioni
• Shërbim dhe servis i lehtë
• Shërbime servisi në serviset e IVECO nëpër botë gjatë periudhës së garancisë

Ura e motorit

• Siguri
• Mundësi mbartjeje 
• Parrezikshmëri
• Punon në kushte të rënda eksploatacioni 
• Frena të integruar pune dhe ndalimi 
• Shërbim dhe servis i lehtë
• Кomponente

 

Sistemi i ngritjes

• Siguri, fortësi, afatgjatësi 
• Pamësi e shkëlqyer
• Gamë e gjerë 
• Lartësi të ndryshme ngritjeje: simpleks, dypleks, tripleks 
• Komponente: HOESCH, LIBE

Shasia

• Siguri, fortësi dhe afatgjatësi 
• Kompaktësi 
• Modelim kompjuterik dhe prova sipas metodës FEM 
• Mbrojtur me patentë nëpërmjet: kontrollit të cilësisë së metaleve dhe saldimeve

 
CONDOR Diesel Forklift

Sistemi hidraulik

• Përpunim gradual i ngarkesave 
• Filtrim i vajit deri në 0,12 mm 
• Komponentet: WALVOIL, HYDAC, HANSAFLEX, BLAGOSistemi i frenave

• Frenim i sigurt me përpjekje minimale 
• Parrezikshmëri dhe ergonomi 
• Amplifikator FAG 
• Frena të njoma disqesh

 

Ura drejtuese

• Siguri dhe parrezikshmëri 
• Manovrim i lartë 
• Konstruksion i thjeshtuar 
• Shërbim i lehtë

Pozicionues rrafshues

• Ingranuar në konstruksion
• Manovrim i lehtë dhe komod
• I sigurt

 
CONDOR Diesel Forklift

Ndriçimi elektrik, sinjalizimi, parrezikshmëri

• Destinacioni: Për trafikun rrugor dhe për punë në sipërfaqje të pandriçuara 
• Sinjalizim tonal për lëvizje prapa 
• Llambë rrotulluese sinjalizimi 
• Sedilje me rrip 
• Кomponente: HELLA, AMP, Grammer

 

Pajisje të ndërrueshme /opcione/

• Rrafshues pirun 
• Pozicionues 
• Pozicionues rrafshues 
• Kapëse për rulona dhe dengje 
• Shtytës 
• Rotator 
• Zgjatues pirun dhe gjithçka keni nevojë

Kabinë /opcion/

• Zhvendosëse
• Luksoze 
• E butë PVC 
• Gjysëm-kabinë 
• shikueshmëri e mirë 
• parametra ergonomike 
• izoluar nga zhurmët

Gallery CONDOR Diesel

Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
TOP