Servisi

HERCU  ofron konsultime kompetente në çdo etapë të procesit teknologjik të biznesit Tuaj:

  1. Mirëmbajtje gjatë afatit të garancisë dhe trajnim i personelit

  2. Remonte profilaktike

  3. Mirëmbajtje pas afatit të garancisë

  4. Mirëmbajtje me abonim

  5. Ekipe teknike për raste urgjente, që janë në gjendje të ndreqin çdo defekt në çdo pikë të vendit, sistem shkallë-shkallë për shërbimet ndaj klientit, që garanton një afat sa më të shkurtër të reagimit dhe cilësi të lartë të shërbimit.

  6. Firma jonë ka ngritur një sistem të mirorganizuar të blerjes së makinave pas përfundimit të afatit të garancisë dhe të zëvendësimit të tyre me makina të reja.

 


HERCU JSC offers competent consulting for every stage of your technological processHERCU JSC offers competent consulting for every stage of your technological process


For more information: 

e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

TOP