Сервис

 ХЕРКУ  нуди компетентна консултациjа за секоја фаза од Вашиот технолошки процес

  1. Гаранциска поддршка и обука на персоналот

  2. Превентивни поправки

  3. Поддршка после гаранциjа

  4. Претплатена поддршка

  5. Технички тим за итни случаи, кој е во состојба да ги отстрани сите оштетувања во секоја една точка на земјата, со скаловиден систем за поддршка на барањата, коj што гарантира кратко време за реакција и висок квалитет на предложената од нас услуга.

  6. Фирмата има организирана шема за реоткуп на машините по истекот на гарантниот рок и замена со нови

 


HERCU JSC offers competent consulting for every stage of your technological processHERCU JSC offers competent consulting for every stage of your technological process


For more information: 

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

TOP